Köpvillkor

AFFÄRSVILLKOR/INFORMATION

Försäljnings- och leveransvillkoren nedan gäller för alla leveranser köpta på www.MyBeanie.eu; Mybeanie.dk; Mybeanie.se cvr. 34717869.

Tack för din förståelse Dbh. Team MyBeaniee

Valuta
ALLA priser på www.navnehuen.dk anges i DKK.

Ordning
Beställning av varor kan endast göras från www.mybeanie.dk. Vi gör endast B2C från vår webbutik, och därför är alla priser på hemsidan inklusive moms..
All kommunikation mellan dig och Mybeanie.dk måste ske via e-post. Du förbinder dig att övervaka din e-post efter beställning, eftersom eventuella leveransförseningar kommer att meddelas här. Avtal om köp av varor från webshopen anses ha ingåtts när betalningstransaktionen är genomförd.
Vi lagrar inte informationen om din beställning på ett sådant sätt att du senare kan få en kopia av din orderbekräftelse, så kom ihåg att spara den du får på din e-postadress direkt efter att avtalet har slutits. Du kan även välja att skriva ut orderbekräftelsen vid avtalets ingående.
När du har lagt en beställning via vår webbshop skickar vårt system automatiskt ett e-postmeddelande till dig där det framgår vilka produkter du har beställt.
Du måste vara medveten om att det automatiska svaret (via e-post) INTE är en juridiskt bindande orderbekräftelse varigenom ett avtal har ingåtts.
Det är endast ett elektroniskt kvitto för mottagande av din beställning. Navnehuen.dk har därför möjlighet att avbryta beställningen till följd av tryckfel, tekniska problem, leveransfel och liknande situationer.
Vi använder PostNord My Pack Collect som primär fraktmetod i Danmark och PostNord Tracked i EU. Vilket innebär att paketet skickas till närmaste postkontor. Du kommer att få ett mejl och SMS med spårningsnummer. när varan skickas.

Betalning
Mybeanie.dk använder Bambora som betalningslösning. Detta är din garanti för hög säkerhet när du handlar. Din personliga kortinformation krypteras under transaktionen. Det gör att du kan vara säker på att ingen annan får tag i ditt kortnummer.
Insamlingen av personuppgifter sker i syfte att tillhandahålla en tjänst. All personlig information som lämnas vid köptillfället behandlas konfidentiellt och används endast för att slutföra transaktionen och leveransen. Informationen är endast tillgänglig för internetansvarig och de som ansvarar för expedieringen av beställningen.
Personuppgifter, d.v.s. namn, adress och e-postadress överförs okrypterat till företaget och lagras okrypterat i en databas.t.
Enligt personuppgiftslagen har konsumenten rätt att invända mot och insyn i Mybeanie.dks behandling av lämnad information. Uppgifterna lagras i 5 år, eftersom bokföringslagen kräver lagring av bokföringsmaterial under en period av 5 år.
Betalning för varor köpta på www.mybeanie.dk kan endast göras online med Dankort, VISA/Dankort, VISA Electron, Mastercard, Maestro och JCB. Du kan också välja att använda Mobile Pay.
Vi drar först betalning för beställningen när den har skickats.

Frakt
Vi levererar till Danmark och övriga EU, vi använder PostNord! Alla försändelser kan spåras via www.postnord.dkk
Vi har ett fast pris på frakt, och fri frakt vid köp över 499 kr
Vi erbjuder ingen studentrabatt via webbshoppen.
MyBeanie ApS förbehåller sig rätten till slutsålda varor, tryckfel och pris- och momsändringar. Delar av webbplatsens data uppdateras varje dag.

Leverans
Normal tillverkningstid för beställda varor är 1-2 arbetsdagar, därefter är det 1-2 dagars leverans med Postnord. Om den beställda varan inte är en lagervara måste dock ytterligare leveranstid antas.
Leverans sker via PostNord.

Retur, bytestjänst & ångerrätt
Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt från leveranstillfället.
Ta alltid extra hand om originalförpackningen. Köparen görs uppmärksam på att om varan har minskat i värde på grund av att köparen har använt den mer än vad som är möjligt och tillåtet i en fysisk butik, kan köparen bli skyldig att betala för värdeminskningen. Det är Mybeanie.dk som initialt avgör om varan har försämrats och vad varan kan säljas för till en annan kund.
Ångerrätten kan inledas genom att avvisa paketet vid mottagandet eller genom att returnera det till Mybeanie.dk på adressen nedan.
Inga etiketter eller annat får skrivas eller fästas direkt på originalförpackningen. Vidare ska varan returneras utan kostnad till Mybeanie.dk.
Vid retur inträffar följande (beroende på vilken betalningsmetod du använde för ditt köp):
Konto/kreditkort: beloppet återförs till det konto som kortet tillhör.
Kunden betalar själv returportot.
Vid hävning av köp returneras varan till adressen nedan. Vid mottagande av varan återbetalas hela beloppet för varan.
Fraktkostnaden återbetalas inte. Vi kan kontaktas på: info@mybeanie.dk

NOTERA! Ingen ångerrätt ges för varor som ska tillverkas eller anpassas efter dina individuella önskemål, om tillverkningen eller anpassningen påbörjats. Detta gäller dock endast när du har gett ditt samtycke till att Mybeanie påbörjar tillverkningen eller anpassningen innan ångerrätten löper ut. Genom att acceptera villkor i samband med beställning av denna typ av varor accepterar du även att tillverkningen av varorna kan påbörjas innan ångerfristens utgång, och att ångerrätten därför upphör. Alla namnhattar och skor är specialtillverkade och omfattas därför av detta.

Färgerna på hattarna.
Färgerna på hattarna kan skilja sig lite från bilderna på sidan då bilderna är tagna med mycket ljus i en fotostudio. Vi rekommenderar att du tittar på bilderna med modeller. Här är färgerna mer exakta.

Klagomål
Vid eventuell reklamation har Mybeanie.dk rätt att kräva en kopia av fakturan eller en utskrift av det e-postmeddelande som mottogs vid beställningstillfället..
2 års reklamationsrätt beviljas efter att varan mottagits.
Du måste lämna in ditt reklamation inom rimlig tid efter att felet upptäckts. Vid tekniska produkters 2-åriga reklamationsrätt kommer Mybeanie.dk antingen reparera eller byta ut mot en ny. Om detta inte är möjligt återbetalas givetvis beloppet.

Ansvarsbegränsning
Säljaren frånsäger sig allt ansvar för förlorad data och liknande material, om inte annat följer av reglerna om produktansvar eller de allmänna reglerna om skadeståndsansvar.
Vi rekommenderar därför starkt att du alltid kopierar, scannar eller liknande av kvitton, beställer kopior och liknande. Detta gäller även vid inlämning av produkter för reparation eller liknande.

Det förväntas att köparen har en kopia av allt befintligt material på levererade produkter.

Juridisk information:

E-Beanie Aps

 

 

Gr. Rønnevej 17A

 

 

DK3730 Nexø

 

 

Danmark
Cvr. 34717869

 

 

Tel: +45 29605533